Handledarkurs Stockholm

För att få övningsköra privat krävs att man genomfört en handledarkurs, eller introduktionskurs som den också kallas. Detta gäller både handledare och elev.

På Körkortshuset har vi handledarutbildning/introduktionsutbildning på helger och vardagkvällar. Efter genomförd kurs registrerar vi alla deltagare till Transportstyrelsen, du som handledare ansöker om handledarbevis för din elev hos Transportstyrelsen strax innan bokad kurs eller direkt efter genomförd kurs.

För att börja övningsköra med handledare krävs att eleven har ett giltigt körkortstillstånd och att handledaren har ett giltigt handledarbevis som alltid ska finnas med när man övningskör. En handledare som har flera elever ska ansöka separat om handledarskap för varje elev men behöver inte gå kursen mer än en gång.

Syftet med handledarutbildningen är att hjälpa eleven och privatläraren att uppnå en säkrare övningskörning och ett mer miljövänligt körsätt. Den privata handledaren uppdateras på eventuella förändringar som har skett under åren. Vår handledarkurs är en bra grund inför övning privat och på trafikskola.

Enklast bokar ni era platser via vår E-handel, tänk på att både elev och handledare behöver gå kursen.

Glad tjej bredvid sin silvriga bil.

Boka handledarkurs Stockholm

Handledarkurs Stockholm

Endast fr. 399:-

  • Lör 18/5 kl 10:15
  • Ons 22/5 kl 16:30
  • Lör 1/6 kl 10:15
  • Ons 5/6 kl 16:30