Om Körkortshuset

Snabb, Smidig Och Billig Väg Till Körkortet!

Trafikskola Stockholm? - Välj Körkortshuset!

Körkortshuset i Stockholm har 2st kontor i Stockholm som ligger centralt belägna på Södermalm och Liljeholmen. Vi är en av de få trafikskolor som ligger så centralt, och i nära anslutning till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar.

Du kan enkelt ta dig till och från oss, oavsett var du bor eller arbetar. För att vi alltid ska stå i framkant och ge dig modernaste pedagogiken samt utbildningsmaterial har vi valt att vara medlemar i STR ( Sveriges Trafikskolors Riksförbund).

Utbildningen är miljöanpassad, och du får köra miljöbil.

Vi vill ge dig en effektiv utbildning av högsta kvalitet, som gör dig till en trafiksäker och miljömedveten förare. Körkortet är en utbildning för livet, därför är vi noggranna på Körkortshuset med att ge dig en utbildning av högsta kvalitet som gör dig till en trafiksäker och miljömedveten förare. Alla våra lärarna har många års erfarenhet. Vi anpassar utbildningen efter dina erfarenheter och behov vilket ger dig en effektiv körkortsutbildning.

Våra utbildningar följer Transportstyrelsens kursplan.

Kvinna laddar elbil medan hon tittar upp på en vindturbin.

Hos oss blir du bemött på vänligt och professionellt sätt, vi vill att du ska trivas på Körkortshuset.

Körkortet är en utbildning för livet, därför är vi noggranna på Körkortshuset med att ge dig en utbildning av högsta kvalitet som gör dig till en trafiksäker och miljömedveten förare. Alla våra lärarna har många års erfarenhet.

Vi har alltid låga priser på våra körkortsutbildningar. Oavsett vilken körkortsutbildning du väljer, kan du lita på att vi på Körkortshuset i Stockholm erbjuder dig ett av de mest konkurrenskraftiga erbjudandena i Stockholm.

Glad tjej som kör bild med handledare.

Kundrecensioner

Läs vad några av våra 12 000 körkortstagare säger om oss