Tjej som övningkör via trafikskola.

Vi som arbetar på Körkortshuset

Alla lärare som arbetar på Körkortshuset är godkända av Transportstyrelsen och är mycket flexibla utifrån Dina behov och önskemål.

Samtliga har många års erfarenhet av trafik och pedagogik.

Vår undervisningsplan är anpassad efter Transportstyrelsens kursplan. Vi arbetar utifrån Kursplan B för att på bästa sätt ge Dig de kunskaper du behöver för att kunna verka på ett säkert och miljöanpassat sätt i trafiken.

Trafiklärare Jerzey

Jerzy

Trafiklärare

Jag är en glad positiv trafiklärare som älskar bilar. Jerzy pratar svenska, polska samt engelska.

Trafiklärare Soraj

Soraj

Trafiklärare

Jag är en glad, lugn och positiv person som är nyexaminerad trafiklärare. Soraj talar svenska och persiska.

Trafiklärare Hossein

Hossein

Trafiklärare

Trafiklärare med ett mycket stort hjärta! 16 års erfarenhet i branschen. Hossein utbildar på B-behörighet. Hossein talar svenska och persiska.

Receptionist Pascal

Pascal

Reception

I receptionen på både Körkortshuset Liljeholmen och Mariatorget så träffar du Pascal. Pascal är ansvarig för alla ekonomiska frågor och hon bokar också alla prov på trafikverket.

Receptionist Anna

Anna

Reception

I receptionen så träffar du Anna. Anna svarar på alla tänkbara frågor om din utbildning, hon hjälper dig att boka in dina kurser och mejlar dig om lediga tider.

Trafiklärare Nicolas

Nicolas

Trafiklärare

En mycket duktig trafiklärare, med djupodlade trafikkunskaper och 18 år i branschen. Nicolas utbildar på B-behörighet, Risk 1 & 2, introduktionskurs(handledarkurs). Nicolas talar: Svenska/engelska/arabiska.

Trafiklärare Mouris

Mouris

Trafiklärare

Trafikskolans nallebjörn. Mycket omtyckt trafiklärare med bred kunskap och 15 år i branschen. Mouris utbildar på B-behörighet. Mouris talar: Svenska/arabiska.

Utbildningledare Alex

Alex

Utbildningsledare & biträdande trafikskolechef

En glad och duktig lärare med 16 år i branschen. Alex är utbildningsledare samt biträdande trafikskolechef på Körkortshuset i Liljeholmen. Alex utbildar på snöskoter, 4-hjuling, AM, B, /B-96, BE, C1, C-behörighet, Risk 1 & 2, introduktionskurs (handledarkurs), teorikurs. Alex talar: Svenska/engelska.

Trafiklärare Ann Charlotte

Ann-Charlotte

Trafiklärare

Körkortshusets mest erfarna lärare, mycket uppskattad av alla elever. Ann-Charlotte utbildar på behörigheten-B. Ann-Charlotte talar: Svenska/engelska.

Trafiklärare Ermin

Ermin

Trafiklärare

En mycket noggrann trafiklärare med mycket bra resultat på trafikverket. Ermin utbildar på behörigheten-B. Ermin talar: Svenska/engelska/bosniska.

Trafiklärare Ali

Ali

Trafiklärare

Trafiklärare med 16 års erfarenhet. Ali är lugn och avslappnad i min pedagogik. Ali talar: Svenska/Kurdiska/Persiska

Trafiklärare Magnus

Magnus

Trafiklärare

Har jobbat 12 år som trafiklärare och utbildar på AM, B, BE, C1, C1E, D1, D1E, C, CE, D, DE samt introduktionkurs och YKB för dom tyngre behörigheterna.

Trafiklärare Anna F

Anna F

Trafiklärare

Med 20 år i bagaget och djupa trafikkunskaper utbildar Anna i B-behörighet, risk 1 samt handledarutbildning / introduktionskurs. Som trafiklärare är Anna lugn och pedagogisk, på sin fritid håller hon i sina egna Yoga kurser. Anna utbildar i svenska.

Trafiklärare Salem

Salem

Trafiklärare

Lugn och rolig Trafiklärare med 10 år i trafiklärarbranschen. Salem utbildar på B-behörighet Risk 1 och 2 samt Am kort. Salem utbildar i svenska, engelska, franska samt arabiska.