Vi som arbetar på Körkortshuset

Alla lärare som arbetar på Körkortshuset är godkända av Transportstyrelsen och är mycket flexibla utifrån Dina behov och önskemål.

Samtliga har många års erfarenhet av trafik och pedagogik.

Vår undervisningsplan är anpassad efter Transportstyrelsens kursplan. Vi arbetar utifrån Kursplan B för att på bästa sätt ge Dig de kunskaper du behöver för att kunna verka på ett säkert och miljöanpassat sätt i trafiken.

Trafiklärare Soraj

Soraj

Trafiklärare

Soraj är en glad, lugn och positiv person som har jobbat som trafiklärare i två år. Han utbildar i B-behörighet på svenska och persiska. samt håller kursen risk 1.

Trafiklärare Hossein

Hossein

Trafiklärare

Trafiklärare med ett mycket stort hjärta! 16 års erfarenhet i branschen. Hossein utbildar på B-behörighet. Hossein talar svenska och persiska.

Receptionist Pascal

Pascal

Reception

I receptionen i Liljeholmen träffar du Pascal. Hon är ansvarig för receptionen samt alla ekonomiska frågor, det är hon som bokar alla prov på trafikverket när eleven är färdigutbildad.

Receptionist Anna

Anna

Reception

I receptionen så träffar du Anna. Anna svarar på alla tänkbara frågor om din utbildning, hon hjälper dig att boka in dina kurser och mejlar dig om lediga tider.

Trafiklärare Nicolas

Nicolas

Trafiklärare

En mycket duktig trafiklärare, med djupodlade trafikkunskaper och 20 år i branschen. Nicolas utbildar på B-behörighet, Risk 1 & 2, introduktionskurs(handledarkurs). Nicolas talar: Svenska/engelska/arabiska.

Trafiklärare Mouris

Mouris

Trafiklärare

Trafikskolans nallebjörn. Mycket omtyckt trafiklärare med bred kunskap och 17 år i branschen. Mouris utbildar på B-behörighet. Mouris talar: Svenska/arabiska.

Utbildningledare Alex

Alex

Utbildningsledare & biträdande trafikskolechef

En glad och duktig lärare med 18 år i branschen. Alex är utbildningsledare samt biträdande trafikskolechef på Körkortshuset i Liljeholmen. Alex utbildar på AM, B, Risk 1 & 2, introduktionskurs (handledarkurs) och håller enskild teori. Alex är specialist på elever med diagnoser, Adhd, Asperger och Add. Alex håller körlektioner i Svenska och engelska.

Trafiklärare Ann Charlotte

Ann-Charlotte

Trafiklärare

Körkortshusets mest erfarna lärare, mycket uppskattad av alla elever. Ann-Charlotte utbildar på behörigheten-B. Ann-Charlotte talar: Svenska/engelska.

Trafiklärare Ermin

Ermin

Trafiklärare

En mycket noggrann trafiklärare med 20 års erfarenhet med mycket bra resultat på trafikverket. Ermin utbildar på behörigheten-B. Ermin talar: Svenska/engelska/bosniska/kroatiska samt serbiska

Trafiklärare Ali

Ali

Trafiklärare

Trafiklärare med 18 års erfarenhet. Ali är lugn och avslappnad i min pedagogik. Ali talar: Svenska/Kurdiska/Persiska

Trafiklärare Magnus

Magnus

Trafiklärare

Har jobbat 12 år som trafiklärare och utbildar på AM, B, BE, C1, C1E, D1, D1E, C, CE, D, DE samt introduktionkurs och YKB för dom tyngre behörigheterna.

Trafiklärare Anna F

Anna F

Trafiklärare

Med 20 år i bagaget och djupa trafikkunskaper utbildar Anna i B-behörighet, risk 1 samt handledarutbildning / introduktionskurs. Som trafiklärare är Anna lugn och pedagogisk, på sin fritid håller hon i sina egna Yoga kurser. Anna utbildar i svenska.

Trafiklärare Mohammad

Mohammad

Trafiklärare

Mohammad har arbetat som trafikläraren i 6 år och han utbildar på svenska, engelska och arabiska. Han är lugn, pedagogisk och noggrann. Han jobbar helger och kvällar.

Trafiklärare Wisam

Wisam

Trafiklärare

Jobbat som trafiklärare sedan 7 år tillbaka. Wisam är en glad och skämtsam trafiklärare. Han utbildar på svenska, engelska samt arabiska. Wisam har även behöriget att hålla risk 1 samt handledarkurser.