Vi som arbetar på Körkortshuset

Alla lärare som arbetar på Körkortshuset är godkända av Transportstyrelsen och är mycket flexibla utifrån Dina behov och önskemål.

Samtliga har många års erfarenhet av trafik och pedagogik.

Vår undervisningsplan är anpassad efter Transportstyrelsens kursplan. Vi arbetar utifrån Kursplan B för att på bästa sätt ge Dig de kunskaper du behöver för att kunna verka på ett säkert och miljöanpassat sätt i trafiken.

Trafiklärare Soraj

Soraj

Trafiklärare

Soraj är en glad, lugn och positiv person som har jobbat som trafiklärare i 3 år. Han utbildar i B-behörighet samt håller kursen risk 1. Soraj talar svenska och persiska.

Trafiklärare Hossein

Hossein

Trafiklärare

Trafiklärare med ett mycket stort hjärta! 20 års erfarenhet i branschen. Hossein utbildar på B-behörighet. Hossein talar svenska och persiska.

Receptionist Pascal

Pascal

Reception

I receptionen i Liljeholmen träffar du Pascal. Hon är ansvarig för receptionen samt alla ekonomiska frågor, det är hon som bokar alla prov på trafikverket när eleven är färdigutbildad.

Receptionist Anna

Anna

Reception

I receptionen så träffar du Anna. Anna svarar på alla tänkbara frågor om din utbildning, hon hjälper dig att boka in dina kurser och mejlar dig om lediga tider.

Trafiklärare Nicolas

Nicolas

Trafiklärare

En mycket duktig trafiklärare, med djupodlade trafikkunskaper och 22 år i branschen. Nicolas utbildar på B-behörighet, Risk 1 & 2, Handledarkurs. Nicolas talar svenska, engelska och arabiska.

Trafiklärare Mouris

Mouris

Trafiklärare

Trafikskolans nallebjörn. Mycket omtyckt trafiklärare med bred kunskap och 19 år i branschen. Snäll, lugn, tålmodig, stresstålig, anpassbar för att kunna se elevens behov. Jobbar målinriktad tillsammans med eleven på ett pedagogiskt och roligt trevligt sätt. Utbildar på B-behörighet. Mouris talar: svenska och arabiska.

Trafiklärare Anna F

Anna F

Trafiklärare

Med 20 år i bagaget och djupa trafikkunskaper utbildar Anna i B-behörighet, risk 1 samt handledarkurs. Som trafiklärare är Anna lugn och pedagogisk, på sin fritid håller hon i sina egna meditationskurser.

Trafiklärare Ann Charlotte

Ann-Charlotte

Trafiklärare

Körkortshusets mest erfarna lärare, mycket uppskattad av alla elever. Ann-Charlotte utbildar på behörigheten-B. Ann-Charlotte talar: svenska och engelska.

Trafiklärare Ermin

Ermin

Trafiklärare

En mycket noggrann trafiklärare med 23 års erfarenhet med mycket bra resultat på trafikverket. Ermin utbildar på behörigheten-B. Ermin tar dig raka vägen till körkortet. Ermin talar: svenska, engelska, bosniska ,kroatiska samt serbiska.

Trafiklärare Magnus

Magnus

Trafiklärare

Har jobbat 14 år som trafiklärare och utbildar på AM, B, B96,BE, C1, C1E, D1, D1E, C, CE, D, DE samt Handledarkurs och YKB för dom tyngre behörigheterna. Magnus talar svenska och engelska.

Utbildningledare Alex

Alex

Utbildningsledare & biträdande trafikskolechef

En glad och duktig lärare med 20 år i branschen. Alex är utbildningsledare samt biträdande trafikskolechef på Körkortshuset i Liljeholmen. Alex utbildar på AM, B, Risk 1 & 2, Handledarkurs och håller enskild teori. Alex är specialist på elever med NPF-diagnoser, ADHD, ADD och Autismspektrum-störningsnivå 1. Alex talar svenska och engelska.

Trafiklärare Mohammad

Mohammad

Trafiklärare

Mohammad är en väldigt omtyckt trafiklärare som är duktigt på att uppnå bra resultat hos Trafikverket. Han är pedagogisk, lugn och bra på att anpassa sig efter elevens behov. Han har arbetat 7 år som trafiklärare och utbildar B-körkort, Handledarkurs, Risk 1, AM teori, AM praktik, Taxi teori, Taxi praktik Han talar engelska och svenska samt jobbar helger och kvällar.