Intensivkurs Körkort Stockholm

Nu kan du få ditt körkort snabbt!

Vad innebär en Intensivkurs i Stockholm?

Vad är fördelarna med en intensiv- kurs?

De främsta fördelarna är att du lär dig mycket på kort tid och därmed får ditt körkort snabbt. Du kör med korta tidsintervaller mellan lektionerna, vilket betyder att du inte hinner glömma dina kunskaper som du har lärt dig.

Du är ensam elev i bilen tillsammans med din lärare under intensivutbildningen. Fördelarna är att läraren är mer fokuserad enbart på din utbildning och ser till att det går efter din takt och förutsättningar.Med en intensivkurs sparar du ofta både tid och pengar.

Hur många veckors intensivkurs erbjuder ni?

Du har möjlighet att välja allt från 1 veckas kurs upp till 4 veckor. Du kan antingen vara helt nybörjare eller har lite körvana. Dessa kurser hjälper dig att ta ett stort steg framåt och får dig att komma igång ordentligt både med teorin och körningen. För att du ska få ut så mycket av tiden kommer du att köra 2X35min vid varje tillfälle.

Det vanligaste upplägget under intensivkursen är att du kör på förmiddag eller eftermiddag och studerar teori innan eller efter körlektionerna. Du får även möjlighet att sätta igång med teorin direkt när du anmäler dig till en intensivkurs, även om du bokat körningen flera veckor framåt.

Köper du intensivkursen med teori får du tillgång till vårt Guldpaket teori med appen Köra bil digitalt som är skapad för att hjälpa dig som elev att nå samtliga teoretiska mål i kursplanen. I det digitala materialet har du e-bok(alla texter från den officiella körkortsboken), hundratals instruktionsfilmer, bilder, övningar, obegränsat med online tester samt övningsfrågor. allt för att underlätta inlärningen. Alla intensivkurser går att även välja utan teori.

Våra utbildningar följer Transportstyrelsens kursplan.

Du kan själv skräddarsy din egen intensivkurs

I vanliga fall har du körlektion på förmiddagen eller på eftermiddagen resten av tiden kan du ägna åt självstudie.

Detta ger dig då möjligheten att gå en intensivkurs utan att behöva vara ledig heltid från arbetet eller skolan.

Det finns även möjlighet att skräddarsy intensivkursen till extra intensivt så du kör 70min (2X35min) på förmiddag och likaså på eftermiddag där emellan kan du studera teori.

Hur studerar jag teori?

Vi rekommenderar att du börjar med teorin direkt när du anmäler dig till en intensivkurs,så du får lite försprång. Det kommer att avsevärt förbättra din körning. När du bokar in dig på intensivkursen med Guldpaket teori får du tillgång till appen Köra bil digitalt på elevcentralen.

Det finns även möjlighet att få intensivkurs utan teori delen.

Blir jag klar efter en intensivutbildning?

Det är individuellt. De flesta blir klara efter intensivkursen. Ibland kan det behövas kompletteringar med enstaka körlektioner

Vad bör jag tänka på när jag går en intensivkurs?

Även om du är ensam elev i bilen kan tempot vara högt i vissa fall. Det är viktigt att vara införstådd att allt inte kan gå bra varje dag utan att utvecklingen sker gradvis. Vi människor är olika och inlärningen sker på varje individs villkor. Intensivkursen/körningen är inte heller någon garanti att man är färdigutbildad efter dessa dagar. Dina förkunskaper före intensivkursen har också stor betydelse för hur lång du hinner under intesivperioden. Just för nybörjarkursen och kommit igång kursen pågår körlektionerna mellan 8,15-16,30 under vardagarna. För dig som inte har möjlighet att ta dig ifrån jobbet/skolan under de tiderna, kan vi fortfarande erbjuda en intensivare körning innan eller efter arbetstimmar.

Om du har svårt att veta vilken av intensivkurserna som passar dig eller om du behöver ha mer uppfattning var du befinner kunskapsmässigt skulle vi rekomendera att du börjar med en testlektion/Nivåkontroll där du får köra med våra erfarna lärare som hjälper dig med planeringen av din utbildning.

Exempelpris på våra intensivkurspaket

1 vecka körning och teori ett helt år 6 900kr

2 veckor körning och teori ett helt år 12 600kr

Bokningsbara intensivkurser

Illustration av ett tidtagarur.

Intensivkurs 1 vecka 6 900kr

Intensivkurs 1vecka (5x70 min) med Guldpaket Teori

Illustration av ett tidtagarur.

Intensivkurs 2 Veckor med teori 12 600 kr

Intensivkurs 2 veckor (10x70 min) med Guldpaket Teori och bil vid uppkörning

Illustration av ett tidtagarur.

Intensivkurs 2 Veckor utan teori 12 080 kr

Intensivkurs 2 veckor (10x70 min) och bil vid uppkörning

Illustration av ett tidtagarur.

Intensivkurs 3 Veckor med teori 17 300 kr

Intensivkurs 3 veckor (15x70 min) med Guldpaket Teori och bil vid uppkörning

Illustration av ett tidtagarur.

Intensivkurs 3 Veckor utan teori 17 300 kr

Intensivkurs 3 veckor (15x70 min) och bil vid uppkörning

Illustration av ett tidtagarur.

Intensivkurs 4 Veckor med teori 21 700 kr

Intensivkurs 4 veckor (20x70 min) med Guldpaket Teori och bil vid uppkörning

Illustration av ett tidtagarur.

Intensivkurs 4 Veckor utan teori 21 180 kr

Intensivkurs 4 veckor (20x70 min) och bil vid uppkörning